Help  Search  Portal
 Portal  Search
Hello There, Mystery Audiophile!  Register  Login

Audio stops, never restarts, requires server restart.


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
#1
[attachment=140]During playback using the MPD Web Client, the sound will suddenly cut out, the music appears to be playing according to the MPD Browser. Trying to stop playpack results in the following error.   The problem is repeatable and happened three concecutive times, each after a full reboot.  Didn't happen on same song or same playing time. 

[Image: XiHXi7.jpg]

I captured a snakeoil_diag.tar file which is attached.
 Reply
#2
(19-Apr-2017, 11:43 PM) NoDisc Wrote: During playback using the MPD Web Client, the sound will suddenly cut out, the music appears to be playing according to the MPD Browser. Trying to stop playpack results in the following error.   The problem is repeatable and happened three concecutive times, each after a full reboot.  Didn't happen on same song or same playing time. 

There's a problem with the MPDs built on the ISO, it'd randomly crash for certain people (so far it seems only happen to people who are playing files that have something "wrong" or bad data, be it a bad frame, invalid id3 tags, etc).

Update to the latest firmware 0.1.5c, and MPD playback should work again.

(19-Apr-2017, 11:43 PM) NoDisc Wrote: I captured a snakeoil_diag.tar file which is attached.

Received. Don't worry about the "Unapproved" notification. I'm just using that to make sure others can't download the diagnostics file.
Follow The Music, Follow Snakeoil.
[-] The following 1 user Likes agent_kith's post:
  • NoDisc
 Reply
#3
The problem does seem to be resolved.
[-] The following 1 user Likes NoDisc's post:
  • agent_kith
 Reply
 

Bookmarks
Possibly Related Threads...
 

Users browsing this thread: 1 Guest(s)