Help  Search  Portal
 Portal  Search
Hello There, Mystery Audiophile!  Register  Login

MPD Web App


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
#1
Hi,

Having trouble connecting to the MPD web app, When I click on Client175 my browser page does not show the web based client, it just says web page cannot be found.

At the moment I am using Sqeezelight & Logitech media server, this works fine, & I can access it through LMS web.

I am also trying to use MPDroid, but this does not connect either.

Any help would be greatly appreciated, As I would like to try MPD.


I am using a Mac & Safari

Thanks in advance,

Tony
 Reply
#2
Interesting. You are using Snakeoil 1.0.6 yes? From the music players menu, can you confirm if MPD is running? It's running if you get a text saying PID and then a random number.

I'd see if I can find out the problem later this weekend.
Snakeoil Operating System - Music, your way!
 Reply
#3
(17-Nov-2017, 08:05 AM) agent_kith Wrote: Interesting. You are using Snakeoil 1.0.6 yes? From the music players menu, can you confirm if MPD is running? It's running if you get a text saying PID and then a random number.

I'd see if I can find out the problem later this weekend.


Hi,

I am using Snakeoil 1.0.6
I am getting 
Server: Running: (PID: 1138) 
Client: Not Applicable
Remote Control: Client 175

But still getting Safari can't open the page

Sorry for the late reply, just been work busy.

Thanks in advance,

Tony
 Reply
#4
(21-Nov-2017, 06:23 PM) Steely Wrote: I am using Snakeoil 1.0.6
I am getting 
Server: Running: (PID: 1138) 
Client: Not Applicable
Remote Control: Client 175

But still getting Safari can't open the page

Sorry for the late reply, just been work busy.

Thanks in advance,

Tony

No problems Tony, it's the buisy season after all. Do you mind cut and pasting the Client175 URL for me to have a look? Suspect the problem is there. If you can subsitute the server part of the url with your IP address, does it work?
Snakeoil Operating System - Music, your way!
 Reply
#5
Hi,
Have tried using the my IP, No luck.

Have attached a screen shot.

Thanks in advance.
[Image: 2017_11_22_15_28_44.jpg]
 Reply
#6
(22-Nov-2017, 11:35 PM) Steely Wrote: Hi,
Have tried using the my IP, No luck.

Have attached a screen shot.

Thanks in advance.
[Image: 2017_11_22_15_28_44.jpg]


Yeah, as suspected it's a bug.. The WebApp did not filter out the IPv6 address properly. Hence the problem. Thanks for letting me know about this. I'd logged this as an issue and release a new firmware with a fix.

Will let you know when it's ready (hopefully at the end of the week)
Snakeoil Operating System - Music, your way!
 Reply
#7
Steely, this should be fiixed in v1.0.7. If it's still not working for you, please send me the URL or a screenshot like the above so I can find a better approach.
Snakeoil Operating System - Music, your way!
 Reply
#8
Hi,

All good here, working like a charm, MPD sounding superb.

Many thanks for your quick fix.
[-] The following 1 user Likes Steely's post:
  • agent_kith
 Reply
 
SnakeoilOS Mission
[-]

Our mission is to create a free to use computer OS that is easy to install, intuitive to operate and play music that will connect and engage with you emotionally.

SnakeoilOS gives you the freedom to spend more time on listening, enjoying and exploring music. Wasting time on computers is now a thing of the past! Everything is constantly evolving/improving. Please check back often for updates.

If you like this project, do show your support with a small token donation. All donations collected will be used to run this website, and for purchasing new equipment for the project.

Latest Threads
[-]
Advertising
[-]
 

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.